ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μετά τις διαγραφές, ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές...

Προσχώρησαν στη ΝΔ οι Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης
 
Και οι δύο ανακοίνωσαν ότι παραδίνουν τις έδρες τους

Tην προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, οι κκ. Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή τους με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά. Τα δύο στελέχη, μέχρι πρότινος πρωτοκλασσάτα μέλη του ΛΑΟΣ, δήλωσαν ότι...παραδίδουν και τις έδρες τους και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ., ο μεν κ. Βορίδης στην περιφέρεια Αττικής και ο κ. Γεωργιάδης στη Β´ Αθηνών.
Τους κκ. Βορίδη και Γεωργιάδη υποδέχθηκε ο γ.γ. της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κ. Τασούλας και τους οδήγησε στον τρίτο όροφο, όπου τους περίμενε στο γραφείο του ο κ. Σαμαράς. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τους ενημέρωσε για τη στρατηγική και τις προτεραιότητες του κόμματος και τους εξέφρασε την ικανοποίηση για την απόφασή τους να προσχωρήσουν στο κόμμα.
Τα νέα μέλη της οικογένειας της Ν.Δ., που θα παραιτηθούν και από τις βουλευτικές τους έδρες, ο κ. Βορίδης (Αττικής, όπου θα πολιτευθεί με τη Ν.Δ.) και ο κ. Γεωργιάδης (Β´ Αθήνας), μίλησαν με θέρμη για τον κ. Σαμαρά.
«Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν εάν η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της Ε.Ε. και της ευρωζώνης. Η Ελλάδα χρειάζεται μια σταθερή ηγεσία που θα δώσει ελπίδα. Η μόνη συγκροτημένη παράταξη είναι η Ν.Δ. με τον κ. Σαμαρά που εκφράζει την ελπίδα για να μην καταλήξει η Ελλάδα να γίνει Συρία» είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης, σημείωσε πως το ζήτημα είναι εάν θα υπάρξει μια αξιόμαχη, μεγάλη, πατριωτική, φιλελεύθερη παράταξη που θα μπορεί να κοιτάξει από τη μια πλευρά τους δανειστές και από την άλλη να εγγυηθεί στους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο.
Ο κ. Βορίδης, υπεραμύνθηκε της στάσης του κ. Σαμαρά να στηρίξει τη νέα συμφωνία και τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του κόμματος και η Ν.Δ. σήκωσε ένα μεγάλο βάρος. «Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: