ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΖΑΡΟΜΥΤΙΔΗ

        Ένα χρόνο πριν, έφυγε από κοντά μας ξαφνικά και απρόσμενα, ο εξαίρετος συνάδελφος Στάθης Ζαρομυτίδης, προϊστάμενος  του 1ου Γραφείου Νεστορίου, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στη μικρή μας κοινωνία.
      Ο Στάθης Ζαρομυτίδης, αγωνιστής, ιδεολόγος, ασυμβίβαστος και νομομαθής, για 35 έτη υπηρέτησε τη Δημόσια Εκπαίδευση και για πολλά χρόνια το Συνδικαλιστικό Κίνημα. Τίμησε με την ενεργό και δυναμική του παρουσία, το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως πρόεδρος κοινότητας Οινόης, ως Δήμαρχος του καποδιστριακού τότε Δήμου Αλιάκμονος, αλλά και ως πρόεδρος της τοπικής ένωσης δήμων και κοινοτήτων Ν. Καστοριάς.
     Το ετήσιο μνημόσυνό του, θα τελεσθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην αγαπημένη του γενέτειρα, ΟΙΝΟΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: