ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Σιωπηλή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στη Βέροια

Από "ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ"

Σε «σιωπηλή πολιτική διαμαρτυρία» θα προχωρήσουν την Κυριακή 25 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές Ημαθίας, με πρωτοβουλία των συλλόγων τους.
Η διαμαρτυρία θα γίνει πριν και κατά τη διάρκεια τής παρέλασης, στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως, Βενιζέλου και Εληάς, στη Βέροια. «Σκοπός μας δεν είναι να παρεμποδίσουμε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου», εξήγησε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος τού Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αντώνιος Λιολιόπουλος.
«Απλά, θέλουμε να εκφράσουμε, με αυτόν τον τρόπο, τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή μας για τα μέτρα που παίρνονται και έχουν εξαθλιώσει οικονομικά και όχι μόνον τούς εκπαιδευτικούς», πρόσθεσε. Ο κ. Λιολιόπουλος είπε ότι ο νεοδιόριστος δάσκαλος ξεκινά με καθαρό μισθό 630 ευρώ, ενώ κάλεσε τους εκπαιδευτικούς τής Ημαθίας να συμμετάσχουν «μαζικά» στην «ειρηνική» διαμαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: