ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΠΥΣΠΕ)

Συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη 27 Μαρτίου και υπό την προεδρία του Γεωργίου Μασλάρη, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς (ΠΥΣΠΕ). Μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης  συζητήθηκε και η γνώμη-εισήγηση του συμβουλίου, ως προς τον προσδιορισμό των κενών οργανικών θέσεων διδακτικού προσωπικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3848/2010 και Π.Δ. 50/96.
Μετά και την προβλεπόμενη γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου, με ευθύνη του Διευθυντή εκπαίδευσης, θα αποσταλεί πίνακας οργανικής σύνθεσης διδακτικού προσωπικού στο υπουργείο και στους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μεταθέσεων έτους 2012.
Έτσι, λοιπόν, το υπηρεσιακό συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία της υπηρεσίας, διαπίστωσε ότι κενά οργανικά δεν υπάρχουν παρά μόνο τέσσερις οργανικές θέσεις Μουσικής ΠΕ16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: