ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι εκπαιδευτικοί στο Ν. Καστοριάς!!!

Εδώ και δυόμισι μήνες οι ασφαλισμένοι  στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στο νομό Καστοριάς, δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αφού οι συμβεβλημένοι γιατροί με το νέο οργανισμό δεν ξεπερνούν τους πέντε! Από τον Γενάρη, όλοι οι εκπαιδευτικοί πληρώνουμε τις επισκέψεις σε παθολόγους, μικροβιολόγους, οφθαλμίατρους, γυναικολόγους, ωτορινολαρυγγολόγους, ακτινολόγους, ενώ την ίδια στιγμή ο υπουργός υγείας καυχιέται καθημερινά ότι ο νέος φορέας λειτουργεί ιδανικά. Δυστυχώς, όμως, ο νέος ασφαλιστικός φορέας αποδεικνύεται στην πράξη ότι νομοθετήθηκε με απίστευτη προχειρότητα και επιπολαιότητα, χαρακτηριστικά εξάλλου γνωρίσματα των κυβερνώντων, οι οποίοι επί δυόμισι χρόνια βυζαντινολογούν, φλυαρούν, προχειρολογούν και πλατειάζουν, χωρίς να φθάνουν στο ποθητό αποτέλεσμα.  Η κατάσταση στο χώρο υγείας και περίθαλψης αντί να βελτιώνεται επιδεινώνεται, αφού οι εργαζόμενοι παραμένουμε ανασφάλιστοι, καταβάλλοντας όμως τις εισφορές μας, οι οποίες πλέον παρακρατούνται παράνομα από το μισθό μας, μιας και έχουμε την ουσιαστική κατάργηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Κατά την άποψή μου, την οποία και κατέθεσα προφορικά  στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα πρέπει να κινηθούμε νομικά για τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, γιατί είναι αδιανόητο να πληρώνουμε κάθε μήνα γι’ αυτά, χωρίς να μας παρέχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: