ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Υπουργείο Παιδείας: "Αν χρειαστεί θα βάλουν πλάτη οι εκπαιδευτικοί για 1-2 ώρες"

Υπουργείο Παιδείας: Χαμηλοί τόνοι για την αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών.
«Αν χρειαστεί σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να βάλουν πλάτη οι εκπαιδευτικοί για μία ή δυο ώρες, νομίζω θα το κάνουν» δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha» ο υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος αναφερόμενος στο θέμα της αύξησης ωρών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών στα σχολεία.
Όπως ανέφεραν σήμερα πηγές από το υπουργείο Παιδείας, δεν έχει ληφθεί καμία σχετική απόφαση για το θέμα, εκτός από την πρόβλεψη που νομοθετήθηκε και με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο το οποίο ψηφίστηκε προχθές στη Βουλή, ότι θα μειωθούν την ερχόμενη χρονιά οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
«Θα το δούμε μαζί με τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το.....σύστημα επανατοποθέτησης των εκπαιδευτικών για να μειώσουμε το φαινόμενο του να έχουμε υπεράριθμους εκπαιδευτικούς σε μια περιοχή και ελλείψεις σε άλλη» είπε ο υπουργός Παιδείας.

Από τον Σεπτέμβριο της εφετινής χρονιάς θα λειτουργεί online σύστημα ημερήσιας εποπτείας και ελέγχου των σχολείων ώστε να μην υπάρχουν κενά και να διαπιστωθεί σε ποιες περιοχές χρειάζονται παρεμβάσεις ή αλλαγές.
Καλά όλα αυτά και ο δασκαλάκος είναι λεβεντιά, αλλά του λείπουνε πολλά...
Ο υπουργός ας αφήσει κατά μέρος τις γαλιφιές,  τις μαλαγανιές και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, γιατί η επίκληση στο φιλότιμο του εκπαιδευτικού δεν μπορεί να έχει υπόσταση με μίζερη πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: