ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Τσίπρας παύει τον Ν. Θεοδωρίδη από επιτροπή της Βουλής εξαιτίας των θέσεών του για τα Ίμια.


Οι απόψεις του δεν απηχούν τις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» σύμφωνα με κύκλους του κόμματος

Την απόφαση να παύσει τον Νάσο Θεοδωρίδη από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής έλαβε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, μετά τις αναρτήσεις του στο Facebook για τα Ίμια, οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Στο non-paper που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής:

«Η διαρροή γίνεται με Non Paper από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αποτελεί απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας. 
Οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σ. Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής».

Εξάλλου, με μήνυμά του μέσω Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζει στο ίδιο μήκος κύματος: «Οι προσωπικές απόψεις του Ν.Θεοδωρίδη απέχουν παρασάγγας από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπροσωπούν κατ' ουδένα τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: