ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Στεφανόπουλος: Είναι καλός ο Σαμαράς. Ίσως ξαναψηφίσω ΝΔ

Στεφανόπουλος: Είναι καλός ο Σαμαράς. Ίσως ξαναψηφίσω ΝΔ
Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος μιλά με θερμά λόγια για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα κάνει καλή δουλειά και προβλέπει ότι θα παραμείνει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας για πολλά χρόνια.

Μάλιστα όπως λέει ίσως και να ξαναψηφίσει το κόμμα που τον διέγραψε. Ο Κωστής Στεφανόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα Real News αν και δηλώνει υπέρμαχος του μνημονίου και της Τρόικα αναγνωρίζει την σκληρότητα των μέτρων με αποτέλεσμα «μεγάλη μερίδα πολιτών να μην τα αντέχει».

Χρεώνει πολιτική ευθύνη για την σημερινή κατάσταση της χώρας στον Γιώργο Παπανδρέου ενώ ζητά να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και τονίζει ότι «έχει σημασία να μπαίνουν κάποιοι φυλακή για την ψυχολογία του κόσμου».

Διαφωνεί με την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό αλλά θα ήθελε να έχει μεγαλύτερες αρμοδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: