ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μητσοτάκης: "Χωρίς Στουρνάρα δεν υπάρχει κυβέρνηση"

«Χωρίς Στουρνάρα δεν υπάρχει κυβέρνηση»
Παρέμβαση Μητσοτάκη υπέρ του τσάρου οικονομικών
Μήνυμα στήριξης στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα απευθύνει ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ασκεί σκληρή κριτική εναντίον όσων τον υπονομεύουν, είτε με ευθείες επιθέσεις, είτε με διαρροές προτάσεων.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, ο κ. Μητσοτάκης σε μία από τις συναντήσεις του με στενούς του συνεργάτες ήταν ξεκάθαρος: «Χωρίς τον Στουρνάρα δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δυστυχώς, εκεί που χρειαζόμαστε δέκα έχουμε μόνο έναν» ανέφερε, θέλοντας να δείξει πως η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί μονόδρομο.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτιμά επίσης ότι είναι άμεση ανάγκη να τοποθετηθεί υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τα θέματα των εσόδων, ώστε ο κ. Στουρνάρας να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: