ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

 ΔΑΚΕ/Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ 28ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέος Πρόεδρος της παράταξης εκλέχθηκε ο Μάνος Ανδρουλάκης
Με την εκλογή του Μάνου Ανδρουλάκη στη θέση του Προέδρου της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και νέας Κεντρικής Επιτροπής έληξαν οι εργασίες του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της παράταξης το Σαββατοκύριακο που διεξήχθη στην Πόλη μας.

Ο Μάνος Ανδρουλάκης νέος Πρόεδρος

Συγκεκριμένα στο Συνέδριο συμμετείχαν 307 σύνεδροι, ψήφισαν 306 και νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Μάνος Ανδρουλάκης 160 ψήφους, ακλούθησε ο Θανάσης Κικινής με 138 και ο Νίκος Λαγομιτζής πήρε 4 ψήφους.

Νέα Κεντρική Επιτροπή

 Επίσης εκλέχθηκε νέα Κεντρική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους παρακάτω: 1) Χριστόπουλος, 2) Σκαρμούτσος, 3) Τσένου, 4) Γκουτζέλας, 5) Κάσσιος, 6) Αντωνιάδης, 7) Αγραπίδης,8) Γεωργόπουλος,9) Παπαδοπούλου και 10) Γκουμάς.

Νέα Ελεγκτική Επιτροπή

Επίσης εκλέχθηκε νέα Ελεγκτική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους παρακάτω: 1) Θεοφυλακτίδης, 2) Ξέρας και 3) Σωτηρόπουλος.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Τρικάλων
Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Τρικάλης               Παναγιώτης Παπακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: