ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το ΟΧΙ των Κυπρίων



ΣΥΡΙΖΑ: Το περήφανο όχι δείχνει το δρόμο της πραγματικής διαπραγμάτευσης

«Μετά το περήφανο όχι της κυπριακής βουλής, οι πιο πιστοί στη στρατηγική της κ. Μέρκελ παραμένουν οι κ.κ. Σαμαράς και Στουρνάρας» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του κυπριακού κοινοβουλίου σχετικά με το κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων.

Βάλλοντας κατά της ελληνικής κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει πως «η σημερινή απόφαση της κυπριακής βουλής δείχνει το δρόμο της πραγματικής διαπραγμάτευσης που δεν διανοήθηκε ποτέ να ακολουθήσει καμία μνημονιακή κυβέρνηση στη χώρα μας».\

Χρυσή Αυγή: Το όχι δείχνει το δρόμο στην ξεπουλημένη ελλαδική ηγεσία

«Το "όχι" των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο στην ξεπουλημένη ελλαδική ηγεσία. Το συμφέρον του ελληνικού λαού υπεράνω των τοκογλύφων. Η Κύπρος απέδειξε πως είναι εφικτή η αντίσταση ενάντια στην άθλια, αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης» σχολίασε η Χρυσή Αυγή.
Ναυτεμπορική
Να σημειωθεί επίσης ότι νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για αύριο, Τετάρτη, στις 9 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. - See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/137436/36-enantion-kai-19-apoches-gia-to-ns-gia-to-kourema#sthash.jZeE3tKW.dpuΚΥΠΡΙΑΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: