ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ξετινάζουν Δημάρχους, περιφερειάρχες και ελεγκτές...

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπαίνουν τα οικονομικά, φορολογικά και τραπεζικά στοιχεία όλων των δημάρχων και περιφερειαρχών, καθώς και όλων των επιθεωρητών Mεταφορών, Yγείας, Eργασίας και Περιβάλλοντος που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα την τελευταία δεκαετία!
Η μεγάλη έρευνα σε όλη τη χώρα ξεκινά με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων. Εφόσον προκύψουν ενδείξεις για αδικαιολόγητο πλουτισμό ή διασπάθιση χρημάτων, η έρευνα θα επεκταθεί και για τυχόν διάπραξη του αδικήματος νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Ειδικότερα, με την εισαγγελική εντολή στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπαίνουν:
* Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι οικονομικών υπηρεσιών, μέλη οικονομικών υπηρεσιών και ταμίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2003 και μετά.
* Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και οικονομικές επιτροπές των περιφερειακών αυτοδιοικήσεων, καθώς και πρώην νομάρχες των πρώην νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων.
* Επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Ελέγχου Υπουργείου Μεταφορών, της Ειδικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, Επιθεωρητών Υγείας Πρόνοιας και Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας.
Ήδη, οι οικονομικοί εισαγγελείς έστειλαν στο ΣΔΟΕ και CD με τα προσωπικά στοιχεία των περισσοτέρων από τα ελεγχόμενα πρόσωπα, ενώ η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει πρώτα από τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες.
aiXmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: