ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Στουρνάρας: Θωρακισμένη πλήρως η Ελλάδα.  Όμως, δεν μας καθησυχάζει, γιατί ο λόγος του δεν  εκφράζει πάντα την αλήθεια...

«Η Κύπρος δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου παρευρέθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα τυχόν πτώχευση της Κύπρου, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως «η Ελλάδα είναι θωρακισμένη πλήρως».
Αναφορικά με το τι θα συμβεί μετά το διαφαινόμενο «Όχι» της κυπριακής βουλής στην απόφαση του Eurogroup για «κούρεμα» στις κυπριακές καταθέσεις, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε συβιλικά: «Θα δούμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: