ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Οι επιμορφωτές  του Β΄επιπέδου επιμόρφωσης ζητούν τα δεδουλευμένα. Γιατί οι επιμορφούμενοι δεν αποζημιώνονται;

Σύλλογος Επιμορφωτών ΤΠΕ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Ενώ βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη της 4ηςεπιμορφωτικής περιόδου βασικά θέματα που συνδέονται με το εργασιακό καθεστώς των εμπλεκομένων στο πρόγραμμα, παραμένουν άλυτα. Η ασυνέχεια της λειτουργίας του κράτους, η απαράδεκτη καθυστέρηση των υπευθύνων στη λήψη αποφάσεων, η έλλειψη ενημέρωσης και συνεργασίας καθώς και η μη εκπλήρωση καμιάς συμβατικής υποχρέωσης από τη λήξη του....προγράμματος της προηγούμενης περιόδου (Οκτώβριος 2011-Μάρτος 2012) θέτουν σε κίνδυνο την έναρξη της Δ΄ περιόδου (Απρίλιος - Ιούνιος και Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2013).
Ως Σύλλογος προσπαθήσαμε με επιστολές, με τηλεφωνικές επικοινωνίες, με επισκέψεις και συναντήσεις με τους υπευθύνους να θέσουμε τα προαπαιτούμενα για την ομαλή και απρόσκοπτη έναρξη των προγραμμάτων. Δυστυχώς από όσα θέσαμε δεν τηρήθηκε τίποτε.
Για τους πιο πάνω λόγους, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιμορφωτών για την αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των επικοινωνιών,

ομόφωνα αποφάσισε

να προτείνει σε όλα τα μέλη του να προχωρήσουν στην αποδοχή της συνεργασίας με τα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) καθώς και στη βαθμολόγηση του ελεύθερου θέματος. Αν όμως, μέχρι τη λήξη του χρόνου παράδοσης της βαθμολογίας (7-4-2013) και του χρόνου έναρξης των προγραμμάτων (8-4-2013), δεν έχουν διευθετηθεί τα παρακάτω:

α) Δεν είναι έτοιμες οι συμβάσεις για υπογραφή με ξεκάθαρο το πλαίσιο συνεργασίας, και

β) Δεν έχει ξεκινήσει η αποπληρωμή των δεδουλευμένων της προηγούμενης επιμορφωτικής περιόδου 

τότε:
1ον Να μην προχωρήσουμε στην έναρξη κανενός προγράμματος και
2ον Να μην παραδώσουμε το αρχείο της αναλυτικής βαθμολογίας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                          Ο Πρόεδρος                 Η Γενική Γραμματέας

Κωνσταντίνος Ραμπίδης       Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: