ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Νέες οδηγίες για την εξ αποστάσεως επιμόρφωση των Διευθυντών σε θέματα αξιολόγησης

Για τους ελάχιστους που δεν έχουμε επιμορφωθεί, μας δίνεται μία τελευταία ευκαιρία!

 

ΘΕΜΑ: Οδηγίες σχετικά με την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης των στελεχών εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης
Σας ενημερώνουμε ότι για την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης των στελεχών εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Πράξης: «Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης» με κωδικό ΟΠΣ 453588 - Οριζόντια Πράξη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία της εξ αποστάσεως επιμόρφωσης των νέων στελεχών και των στελεχών που για οποιονδήποτε λόγο δεν συμμετείχαν στις προηγούμενες φάσεις επιμόρφωσης, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 2751/17-9-2014 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ.
Για το σκοπό αυτό έχει διαμορφωθεί Πλατφόρμα Εξ Αποστάσεως Επιμόρφωσης στη διεύθυνση http://elearnev.iep.edu.gr/ όπου μπορούν οι επιμορφούμενοι να αναζητήσουν το επιμορφωτικό υλικό που αντιστοιχεί στην ιδιότητά τους, καθώς και την φόρμα της εργασίας την οποία καλούνται να υποβάλουν μέχρι τις 15-10-2014 στην ίδια Πλατφόρμα, σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες.
Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν και να διαβιβάσουν τις επισυναπτόμενες οδηγίες για την εξ αποστάσεως επιμόρφωση σε όλους τους νέους Διευθυντές σχολικών μονάδων και στους Διευθυντές που για οποιαδήποτε λόγο δεν έχουν επιμορφωθεί σε θέματα αξιολόγησης της περιφέρειάς τους και να αποστείλουν ηλεκτρονικά συμπληρωμένο το επισυναπτόμενο πίνακα με τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sxathmia@sch.gr μέχρι την Τρίτη 30-09-2014 και ώρα 14.00.


Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Δρ. ΒΟΝΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

2 σχόλια:

DT είπε...

Τρέξτε! Η χειραγώγηση έγινε τώρα "ευκαιρία"; Κυβίσθηση αγαπητέ;

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

ΧΑ! ΧΑΧΑ! Καλό!Ο μοναδικός Διευθυντής που δεν επιμορφώθηκε σε όλη τη χώρα!