ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΔΟΕ καλεί τα μέλη της να απέχουν από τις διαδικασίες της αξιολόγησης, αλλά αρκετοί Διευθυντές/Αξιολογητές είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

 Όσοι Διευθυντές είναι υποψήφιοι στις εκλογές των αιρετών για τα υπηρεσιακά συμβούλια οφείλουν να μας  ενημερώσουν, αν συμμετείχαν στις διαδικασίες της επιμόρφωσης για την αξιολόγηση και κυρίως αυτοί, που  συμμετείχαν στην εξ αποστάσεως καλυπτόμενοι και οχυρομένοι πίσω από τον αυστηρά προσωπικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης διαδικασίας! 

Αρ. Πρωτ.1096                                   Αθήνα 29/9/2014
                                                           Προς
                                             Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

ΘΕΜΑ : Σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για απεργία - αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης

  Η απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., η οποία και ανακοινώθηκε με εξώδικο στο ΥΠΑΙΘ στις 25-9-2014, για απεργία - αποχή από όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης - αυτοαξιολόγησης, έρχεται ως συνέχεια των αποφάσεων και της τακτικής που ακολούθησε η Δ.Ο.Ε. κατά την περσινή συνδικαλιστική χρονιά αλλά και των αποφάσεων του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ για το ίδιο θέμα.
  Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι σαφής η πρόθεση της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ να συνεχίσει την ίδια αδιέξοδη τακτική των μονομερών ενεργειών στο θέμα της αυτοαξιολόγησης - αξιολόγησης. Αυτό αποδεικνύεται με τα όσα ορίζει η από 3-9-2014 εγκύκλιος της Διεύθυνσης Σπουδών του ΥΠΑΙΘ σχετικά με την ανάρτηση του προγραμματισμού και των σχεδίων εργασίας των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων στο παρατηρητήριο της ΑΕΕ αλλά και η πρόσκληση Περιφερειακών Διευθύνσεων (με την ίδια αστήρικτη νομικά διαδικασία) προς τους διευθυντές των σχολείων που δε συμμετείχαν στην εξ'  αποστάσεως επιμόρφωση για την αξιολόγηση τον Ιούνιο, να το κάνουν τώρα. Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται και η υλοποίηση της απόφασης για πρόσκληση σε συμμετοχή στη διαδικασία της αξιολόγησης των διευθυντών σχολικών μονάδων και όσων εκπαιδευτικών το επιθυμούν.
  Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς, σε υλοποίηση της απόφασής του, να μη συμμετέχουν σε καμία από τις παραπάνω διαδικασίες και να μη συναινέσουν στην εφαρμογή της ΑΕΕ - αξιολόγησης που οδηγεί στην κατηγοριοποίηση σχολείων κι εκπαιδευτικών, στη στασιμότητα και τις απολύσεις.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέα
Χαράλαμπος Κόκκινος      Αθανάσιος Κικινής

Δεν υπάρχουν σχόλια: