ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

"Έχασε τα αυγά και τα καλάθια," ο υπουργός οικονομικών!

«Δεν είναι δικός μου ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ»
Κ. υπουργέ, τόσο φθηνές και πρόχειρες δικαιολογίες δεν σας τιμούν!!! 
Παρακαλώ, ζητήστε μία μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη και... παραιτηθείτε από την κυβέρνηση, που κακώς συμμετέχετε, αφού δεν μπορείτε να απολογείστε για λανθασμένες επιλογές, παραλείψεις, αστοχίες και στρεβλώσεις του υπουργείου σας.
Για άλλη μία φορά, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!


"Δεν είναι δικός μου νόμος ο ΕΝΦΙΑ, δεν θα απολογηθώ για αυτόν", επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, κληθείς να απαντήσει για τα λάθη και τις αδικίες του Φόρου από τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) Κωνσταντίνο Μίχαλο. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός Οικονομικών παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον φόρο.
Η τοποθέτηση του υπουργού, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ξεσήκωσε αντιδράσεις, με τον πρόεδρο του φορέα, Κωνσταντίνο Μίχαλο, να αντιδρά έντονα και να λέει: «Μα τι λέτε; Θέλουμε έναν ενιαίο φόρο για τα ακίνητα, αλλά ένα δίκαιο φόρο. Με αυτή τη μεταχείριση, όχι ξένοι επενδυτες δεν θα έρθουν στην Ελλάδα, ούτε Έλληνες θα επενδύσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: