ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΟΕ: Να υλοποιηθεί άμεσα ο β' κύκλος αποσπάσεων.
Αρ. Πρωτ.999
 

Αθήνα 2/9/2014
Προς
Τον Υπουργό Παιδείας
Κ. Ανδρέα Λοβέρδο
Κοιν.
1.  Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
2. Μ.Μ.Ε.
Να υλοποιηθεί άμεσα ο β' κύκλος αποσπάσεων.
 Οι εκπαιδευτικοί είναι και αυτοί άνθρωποι με μεγάλες ανάγκες και αντιμετωπίζουν  σημαντικά προβλήματα
Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των αποσπάσεων, στις συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ, ικανοποιήθηκε ένας αριθμός αιτήσεων συναδέλφων της Π.Ε.  Όμως, ένας σημαντικός αριθμός συναδέλφων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα (υγείας, οικογενειακά, οικονομικά) έμεινε ανικανοποίητος την ίδια ώρα που υπάρχουν πάρα πολλά κενά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει, άμεσα, σε δεύτερο κύκλο αποσπάσεων που θα συντελέσει στο να στηριχτούν οι εκπαιδευτικοί που μάχονται για τη δημόσια εκπαίδευση και καταθέτουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Είναι αυτονόητο ότι ένας εκπαιδευτικός που «ελαφρύνεται» από προβλήματα της βαριάς καθημερινότητάς μας μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη λειτουργία του δημόσιου σχολείου. Επίσης, είναι λογικό, στα κενά τα οποία υπάρχουν και εφόσον υπάρχουν αιτήσεις για απόσπαση να τοποθετηθούν συνάδελφοι που τα ζητούν και να μη ζήσουμε το άδικο και παράδοξο φαινόμενο να καλυφθούν αυτά σε λίγες ημέρες από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.
Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάνω από τους αριθμούς και τη λογιστική. Να στηριχθεί ο Έλληνας εκπαιδευτικός και η πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να σεβαστεί τα δικαιώματά του. 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας
Χαράλαμπος Κόκκινος     Αθανάσιος Κικινής

Δεν υπάρχουν σχόλια: