ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες διευκρινίσεις για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία

ΚΑΙ με τις νέες διευκρινίσεις, δεν προκύπτει υποχρεωτική μετακίνηση εκπαιδευτικών από τα ολοήμερα, ώστε να προσληφθούν αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ. Για τα ΕΑΕΠ όμως, επιμένει το υπουργείο...


ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία» 

Σε συνέχεια της με Αριθμ. Πρωτ. 137359/Γ1/02-09-2014 «Οδηγίες σχετικά με την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία», μετά από ερωτήματα που δέχθηκε η υπηρεσία μας όσον αφορά την έναρξη του σχολικού έτους, διευκρινίζουμε τα εξής: 
1. Στο ολοήμερο πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, πλην ΕΑΕΠ, τοποθετείται τουλάχιστον ένας εκπαιδευτικός. 
2. Το ολοήμερο πρόγραμμα των σχολικών μονάδων με ΕΑΕΠ, θα λειτουργήσει: 
α) με τις διαθέσιμες ώρες των δασκάλων, 
β) με τις διαθέσιμες ώρες των εκπ/κών ειδικοτήτων, 
γ) στις περιπτώσεις που υπάρχει δάσκαλος ήδη στη σχολική μονάδα (12/θέσιο και άνω), αναλαμβάνει το ολοήμερο πρόγραμμα, εφ’ όσον έχει εξασφαλιστεί η πρωινή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, περιοχής ευθύνης της κάθε Διεύθυνσης. 
3. Επιπρόσθετα, οι δάσκαλοι που θα προσληφθούν, μέσω του ΕΣΠΑ (υποστήριξη ολοήμερων σχολείων), θα τοποθετηθούν αποκλειστικά στο ολοήμερο πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, πλην των ΕΑΕΠ. 
Η τοποθέτηση των δασκάλων αυτών θα πρέπει να γίνει στις σχολικές μονάδες, στις οποίες δεν υπάρχει δάσκαλος στο ολοήμερο πρόγραμμα. 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: