ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Αττικής για τη διαδικασία της αξιολόγησης

Συνάδελφοι της Αττικής, έχετε υποψηφίους αιρετούς στα ψηφοδέλτια, Διευθυντές/Αξιολογητές, που έχουν "επιμορφωθεί" για την αξιολόγηση;  
Στην Καστοριά - και όχι μόνο - έχουμε!
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/10/2014 στα γραφεία της ΔΟΕ σύσκεψη – συνάντηση των Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων της Αττικής (μελών των παρακάτω Συλλόγων Π.Ε.)* ύστερα από πρόσκληση των Συλλόγων Π.Ε. της Αττικής (και της τελευταίας σύσκεψης συντονισμού τους) με θέμα συζήτησης  την προετοιμασία της μάχης ενάντια στην αξιολόγηση διευθυντών και εκπαιδευτικών και τη συμβολή τους σε αυτή.

Μεταξύ των άλλων αποφασίσθηκε:
  • Οι Σύλλογοι Εκπ/κών Π.Ε. και η Δ.Ο.Ε. να αναλάβουν την έκδοση ανακοινώσεων – δελτίων σχετικά με την αποχή των Δ/ντών των Δημοτικών Σχολείων ανά περιοχή από την εξ αποστάσεως επιμόρφωση και από κάθε αξιολογική διαδικασία και να υπάρχει συντονισμός με τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε. της επαρχίας (ήδη υπάρχουν ανάλογες αποφάσεις αποχής από την εξ αποστάσεως επιμόρφωση και από κάθε αξιολογική διαδικασία από συσκέψεις Δ/ντών Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε. της επαρχίας – Ηράκλειο Κρήτης, Πρέβεζα κ.α.) με στόχο την ενημέρωση των συναδέλφων και τη διάλυση του πέπλου φημών και παραπληροφόρησης που διαχέει το ΥΠΑΙΘ ότι ο καθένας δίνει τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση – χειραγώγηση μόνος του.                
  • Να συγκληθεί ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ σύσκεψη των Δ/ντών των Δημοτικών Σχολείων με απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και να προσκληθούν όλοι οι Δ/ντές των Δημοτικών Σχολείων από την ομοσπονδία να μη συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως επιμόρφωση και σε καμία αξιολογική διαδικασία με βάση τις αποφάσεις του κλάδου και υλοποιώντας την απόφαση για απεργία – αποχή από την αξιολόγηση.
  •  Να συλλεχθούν και να δημοσιοποιηθούν υπογραφές εκπαιδευτικών με προτεραιότητα σε όσες/όσους είναι συνδικαλιστικά στελέχη σε δήλωση–κείμενο που ξεκίνησε να υπογράφεται κατά τη διάρκεια της ολομέλειας των Προέδρων των Συλλόγων Π. Ε. – μελών της Δ.Ο.Ε. που έγινε στις 6 – 10 – 2014 και αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υπογράφοντες δε θα συμμετάσχουν σε καμία διαδικασία αξιολόγησης συμμετέχοντας στην απεργία – αποχή από την αξιολόγηση που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΔΟΕ και δε θα αξιολογήσουν συναδέλφους ούτε θα δεχτούν να αξιολογηθούν (το κείμενο – δήλωση υπογραφών διακινείται ήδη από τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.)
*Α’ Αθηνών, «Αθηνά», Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Αν. Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, «Αριστοτέλης», «Γληνός», «Κ. Σωτηρίου», Καλλιθέας-Μοσχάτου, Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης», Νίκαιας-Πειραιά, Ν. Σμύρνης, «Παρθενώνας», Πρόοδος, Χαϊδαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: