ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Γιάννης Πάτρας:"Ο Καιάδας είναι η απάντηση της πολιτείας για τα παιδιά που χρειάζονται παράλληλη στήριξη"

Οι συνάδελφοι, Γιάννης Πάτρας* και Σοφία Νουβαρτζίδου, μεγαλώνουν με αξιοπρέπεια ένα παιδί με ιδιαιτερότητες. Αξιοθαύμαστοι!

Ένα κράτος είναι ευνομούμενο όταν εξασφαλίζει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών του και ιδιαίτερα εκείνων των πολιτών που χρειάζονται επιπλέον βοήθεια. Αυτό που έγινε σήμερα με την ανακοίνωση των παράλληλων στηρίξεων για τους μαθητές με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες ξεπερνάει τα όρια της κοροϊδίας από την πλευρά της πολιτείας.

Σε όλους τους νομούς διορίζονται αναπληρωτές που καλύπτουν στην καλύτερη περίπτωση το 25% των παιδιών που έχουν ανάγκη για παράλληλη στήριξη. Προφανώς ο Καιάδας είναι η απάντηση της πολιτείας για όλα τα παιδιά που είχαν την ατυχία να γεννηθούν με ιδιαίτερες ανάγκες. Και εμάς τις οικογένειες αυτών των αγγέλων μας οδηγούν στην απόγνωση. Έλεος!

Εξαθλιωθήκαμε! Ακούει κανείς;

Ως πατέρας ενός αγοριού με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες δηλώνω δημόσια ότι θα διεκδικήσω μέχρι τέλους το δικαίωμα όλων αυτών των παιδιών να ζήσουν ισόνομα τη ζωή τους. Μπορεί να έχουμε γονατίσει οικονομικά αλλά το δικαίωμα στη ζωή αυτών των παιδιών θα το διεκδικήσω μέχρι τέλους.

Η ανοχή τελείωσε.
*Ο Γυμναστής Γιάννης Πάτρας, είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και υποψήφιος Αιρετός στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

1 σχόλιο:

Papadamos Konstantinos είπε...

Ο Γιάννης Πάτρας να ξέρει πως έχει την στήριξη και συμπαράσταση όλων των συναδέλφων. Δεν είναι μόνος του!