ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Θα καταβληθεί το επίδομα πετρελαίου στους δικαιούχους;

Ποιούν την νήσσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης τηρώντας "σιγή ιχθύος"!

Χιλιάδες δικαιούχοι περιμένουν να λάβουν το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ενώ από το υπουργείο Οικονομικών ουδεμία πληροφόρηση υπάρχει, αφήνοντας τους δικαιούχους να πηγαινοέρχονται στις τράπεζες.

Η καθυστέρηση στην πληρωμή οφείλεται στο ότι τα ταμειακά διαθέσιμα μάλλον δεν  επαρκούν, αφού έχουν δοθεί για τις δόσεις των δανείων  της χώρας.
Όσοι από τους δικαιούχους προμηθεύτηκαν πετρέλαιο έως και την 10η Ιανουαρίου, είδαν στους λογαριασμούς τους την επιδότηση. Γίνεται αντιληπτό ότι η καθυστέρηση της πληρωμής θα είναι πολύ μεγάλη, αφού πέρασαν κάτι περισσότερο από τρεις μήνες, ενώ θα έπρεπε κανονικά το επίδομα να κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου μετά την παρέλευση 20ημέρου.
 Η υπομονή των δικαιούχων αρχίζει να εξαντλείται από τον εμπαιγμό του υπουργείου οικονομικών και ο κ. Μάρδας θα πρέπει κάποια στιγμή να ανακοινώσει σταράτα και έντιμα, αν και πότε, θα καταβληθεί το συγκεκριμένο επίδομα.
Δεν τολμώ να σκεφθώ τις αντιδράσεις των σημερινών κυβερνώντων, αν η προηγούμενη κυβέρνηση καθυστερούσε την καταβολή του επιδόματος. Κάποιοι μπορεί να άρχιζαν και απεργία πείνας!!!
Συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: