ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Επιλογή περιφερειακών διευθυντών: Στο ίδιο έργο θεατές;

Επιστροφή στο παρελθόν!!!
Το 7-4-2 μετατράπηκε σε 12-1...
Καληνύχτα!

Με την ανακοίνωση των 13 περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης, διαπιστώθηκε γα μία ακόμη φορά ότι ο κομματισμός στην Ελλάδα καλά κρατεί. 
Η σημερινή ηγεσία του υπουργείου διατηρώντας νόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων (Ν.3260/2004), επέλεξε τους περιφερειακούς διευθυντές που ήθελε και όχι αυτούς που έπρεπε, επικρατώντας τελικά η άποψη του κ. Κουράκη, ότι η επιλογή θα πρέπει να γίνει με κομματικά κριτήρια!
Το 2013, η τότε τρικομματική κυβέρνηση διόρισε αυτούς που ήθελε, με τον Κουράκη να αντιδρά καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο τότε υπουργό. Σήμερα ο ίδιος με τις κομματικές επιλογές του, επαναλαμβάνει αυτά που τότε κατηγορούσε και κατήγγειλε ως αντιπολίτευση!
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δώδεκα είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ένας προέρχεται από τους ΑΝΕΛ!!!*
Από όλη αυτή τη διαδικασία εκτεθειμένος βγαίνει ο υπουργός κ. Μπαλτάς, ο οποίος είχε προλάβει να δηλώσει ότι η επιλογή θα είναι αδιάβλητη, αξιοκρατική και σε καμία περίπτωση κομματική!
Κ. υπουργέ, οι συνετές θέσεις και απόψεις σας, από ότι φαίνεται δεν είναι αποδεκτές από τον αναπληρωτή υπουργό, με αποτέλεσμα η συνεργασία σας να προοιωνίζεται δύσκολη και προβληματική... 
Αν τελικά, οι παραπάνω πληροφορίες ισχύουν, τότε έχουμε επανάληψη πρακτικών και μεθόδων, που τραυματίζουν και πληγώνουν τη μεγάλη εκπαιδευτική οικογένεια και σας συνιστώ, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας, εφεξής να είστε προσεκτικότερος στις δηλώσεις σας...

Στη θέση της φιλολόγου Βασιλικής Βόντσα ο γυμναστής Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος
Ο "δικός μας" περιφερειακός διευθυντής δυτικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος,  κατάγεται από το Τριγωνικό Σερβίων και είναι αδελφός του πρώην δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου.
Είναι γυμναστής στη Β/θμια εκπαίδευση και αιρετός εκπρόσωπος στο ΑΠΥΣΔΕ Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Εποχή» του κ. Θέμη Μουμουλίδη, τον οποίο στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. 
*Ανακοίνωση Τέρενς Κουίκ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: