ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία, αφού νίκησαν τη Σαμπαντέλ (10-9) στον τελικό της Euro League στο “Παπαστράτειο” και στέφθηκαν πανάξια -για πρώτη τους φορά- πρωταθλήτριες Ευρώπης
 
Δια χειρός της αρχηγού του, Φιλιώς Μανωλιουδάκη, ο Ολυμπιακός στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης στη γυναικεία υδατοσφαίριση.
Με γκολ της διεθνούς παίκτριας 33΄΄πριν τη λήξη, οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν 10-9 την ισπανική Σαμπαντέλ στον τελικό του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, και έγιναν η τρίτη ελληνική ομάδα που ανεβαίνει «στο θρόνο», μετά τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη.

Μάλιστα, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πανηγύρισαν τον δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό τίτλο, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Len Trophy, με τον κόσμο των “ερυθρόλευκων” να δίνει βροντερό παρών στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Για ακόμα ένα ματς, η άμυνα ήταν το ισχυρό όπλο του Ολυμπιακού, που είχε σε φοβερή μέρα τη Σάουθερν, ενώ η Διαμαντοπούλου είχε και πάλι σπουδαίες επεμβάσεις.

Να τονίσουμε πως η Σαμπαντέλ ήρθε στον Πειραιά για το τρίτο σερί τίτλο της στη διοργάνωση και τέταρτο στην ιστορία της, κι έχοντας να ηττηθεί για τελευταία φορά από τη Βουλιαγμένη, στις 7 Μαρτίου 2012.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σαμπαντέλ): 2-1, 2-2, 3-5, 2-2
Σαμπαντέλ (Γκουίου): Έστερ, Ορτίθ, Εσπάρ 2, Γκένε, Αμπελάν, Παρέχα 2, Κόρντομπες, Γκαρσία 1, Πένα, Σέιντεμαν, Ντομενέκ 1, Φόρχα 3, Σάντσεζ
 
Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Καλογεράκου, Σάουθερν 4 , Μπιανκόνι 1, Νιαρχάκου, Σταματαπούλου.
  
Συγχαρητήρια από Κοντονή

«Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού έγραψε σήμερα μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Μετά την περυσινή κατάκτηση του Len Trophy έκαναν ένα βήμα πιο ψηλά, κατακτώντας για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής.

«Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους οδήγησε στη νίκη απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, τη Σαμπαντέλ. Το πείσμα, η δύναμη, η θέληση και το πάθος, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όταν πραγματικά θέλουμε, τότε μπορούμε».

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης συνεχάρη από κοντά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος έδωσε το παρών στο «Παπαστράτειο» και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: