ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πρωταθλητής για μία ακόμη φορά, ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ


Αναπολώ παρόμοιες στιγμές από την κατάκτηση του 1ου πρωταθλήματος 1978-79, ως ποδοσφαιριστής εκείνης της ομάδας και μαθητής Γ΄Λυκείου, με προπονητή τον Γιάννη Τσαχουρίδη και πρόεδρο τον αείμνηστο Ηρακλή Μέλλιο

Από το 1978-79, που διεξήχθη το πρώτο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καστοριάς με πρωταθλητή τον Παναργειακό, η ομάδα του Άργους Ορεστικού στέφθηκε χθες για 8η φορά πρωταθλήτρια και είναι ο πολυνίκης του θεσμού, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αστραπή Μεσοποταμίας με 7 τίτλους. 
Στη χθεσινή τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικράτησε  της "συνδημότισσας" Δόξας Αμπελοκήπων με σκορ 1-0, τερματίζοντας στην 1ηθέση με 63 βαθμούς, έχοντας διαφορά 4 βαθμών από τον ΑΟ Κάστωρ.
Οι  νεαροί, κυρίως, φίλαθλοι με τη λήξη της αναμέτρησης, πανηγύρισαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τα μέλη της Διοίκησης, την κατάκτηση του 37ου πρωταθλήματος ΕΠΣ Καστοριάς, ανοίγοντας, όπως το απαιτεί η παράδοση και η στιγμή, φιάλες αφρώδους οίνου βροντοφωνάζοντας το σύνθημα  "Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα στον Παναργειακό".
Θα ακολουθήσουν στη συνέχεια παιχνίδια μπαράζ με τις πρωταθλήτριες ομάδες των γειτονικών νομών Κοζάνης, (Εορδαϊκός) Φλώρινας (ΠΑΣ Φλώρινας) και Γρεβενών (ΑΕΠ Βατολάκκου), για το ποια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη Δυτική Μακεδονία στην Τρίτη Εθνική Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: