ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Καμμένος: Αν η συμφωνία των Πρεσπών, έρθει στη Βουλή, δεν έχουμε λαϊκή εντολή να παραμείνουμε στην κυβέρνηση

Το "δούλεμα" πάει σύννεφο! Έως πότε...


«Αν η συμφωνία έρθει στη Βουλή, δεν έχουμε τη λαϊκή εντολή να συνεχίσουμε την παραμονή μας στην κυβέρνηση» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.
«Η πρώτη μου πρόταση προς τον πρωθυπουργό θα είναι ο ελληνικός λαός να πάρει θέση με δημοψήφισμα, η δεύτερη επιλογή, είναι οποιαδήποτε συζήτηση να μετατεθεί μετά το τέλος της τετραετίας και η τρίτη θα είναι η προσφυγή στις κάλπες» συνέχισε ο κ. Καμμένος.
Επεσήμανε πάντως ότι «εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να μη φτάσουμε σε σύγκρουση»
«Μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους αυτή η συμφωνία. Σε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, ούτε θα κάνω ποτέ πίσω» επανέλαβε ο κ. Καμμένος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. 
Ο κ. Καμμένος σημείωσε παράλληλα ότι «τα Σκόπια παραβιάζουν τη συμφωνία» καθώς και ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, «ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ «μια πολύ έντιμη συνεργασία.
«Θα κάνουμε όλες εκείνες τις προσπάθειες που απαιτούνται για να φτάσουμε ως το τέλος μαζί» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: