ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

"Πρεμεντί" με τη λήξη του διδακτικού έτους

Η παρέα μας γυναικοκρατούμενη! 
Ιωάννη, ποιος τη χάρη μας, περιστοιχισμένοι από οκτώ αιθέριες υπάρξεις!
Εδώ, πάντα Άργος Ορεστικόν
«Πρεμεντί» (γαλλιστί après-midi) στη συμπρωτεύουσα του ακριτικού νομού μας, στο Άργος Ορεστικό και στο φιλόξενο χώρο του zoomserie, οργάνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου, το ζεύγος Λεωνίδα Οικονομίδη-Δέσποινα Σπυροπούλου. 
Προσκεκλημένοι διοικητικοί υπάλληλοι και συνάδελφοι της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, καθώς επίσης και η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Έλενα Ζυγούρη.

Με αφορμή τη λήξη του διδακτικού έτους και στο πλαίσιο της αγαστής, αρμονικής και κυρίως ειλικρινούς συνεργασίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους.
Εν μέσω, μάλιστα, προεκλογικής περιόδου δεν άφησαν ασχολίαστη την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, έχοντας στο επίκεντρο της συζήτησης τα θέματα εκπαίδευσης.
Ένα χαλαρό και χαλαρωτικό συνάμα απόγευμα με καφεδάκι και μπιρίτσες -μετ' εδεσμάτων- με τους/τις συνεργάτες/ιδες της Διεύθυνσης, που βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας δύσκολης σχολικής χρονιάς... 
Κεράσαμε "ευχαριστίες και εκτίμηση" σε ένα πιο προσωπικό συναπάντημα, με την ευχή και την υπόσχεση να το επαναλάβουμε, γιατί... το αξίζουμε όλοι!!!
Καλό καλοκαιράκι, καλά μελλούμενα...
Λεωνίδας-Δέσποινα
Αφιερωμένο στους λάτρεις του ελληνικού καλοκαιριού

Δεν υπάρχουν σχόλια: