ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Κουτσούμπας: Να πλένει το στόμα του ο Τσακαλώτος όταν μιλά για το ΚΚΕ


Mε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του με τις οποίες κατηγορούσε το ΚΚΕ ότι ουσιαστικά ευνοεί την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία.
«Ο κ. Τσακαλώτος να πλένει το στόμα του πριν μιλήσει για το ΚΚΕ», είπε ο ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος και αι πρόσθεσε: «Δεν ντρέπονται στο ελάχιστο, ο κ. Τσακαλώτος, ο κ. Τσίπρας και όλο αυτό το συνοθύλευμα από ακροδεξιούς μέχρι το πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ, να μιλά με τέτοιο τρόπο για το ΚΚΕ και να έχει το θράσος να απευθύνεται στους οπαδούς και ψηφοφόρους του;».
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών τόνισε ότι «εκφράστηκε μια γενικευμένη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιλαϊκή πολιτική του». Πρόσθεσε, όμως, ότι «αυτό δεν εκφράστηκε σε φιλολαϊκή κατεύθυνση, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων πήγε σε κόμματα, κυρίως στη ΝΔ, που εφάρμοσαν αυτή τη πολιτική που συνέχισε και εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνοντας και ο ίδιος όλο και πιο δεξιά με επιταχυνόμενους ρυθμούς και εκφράζοντας κοινωνικά το μεγάλο κεφάλαιο, την τρόικα, την ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: