ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Στήριξη στον συνάδελφο από τη Ρόδο που αντιμετωπίζει άδικες κατηγορίες



Αρ. Πρωτ. 1460      Αθήνα 22/6/2019 

Προς 
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. 

Θέμα: Στήριξη στον συνάδελφο από τη Ρόδο που αντιμετωπίζει άδικες κατηγορίες 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του, στον συνάδελφο εκπαιδευτικό Δημοτικού Σχολείου της Ρόδου ο οποίος κατηγορείται άδικα για παράνομη κατακράτηση ανηλίκου. Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ρόδου, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως σκοπιμότητα εκ μέρους του και κατηγορείται άδικα. 
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ανακοίνωση των γονέων του συγκεκριμένου σχολείου δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που καλλιεργείται στα Μ.Μ.Ε. 
Η στοχοποίηση των εκπαιδευτικών με άδικες κατηγορίες μόνο ζημία στο εκπαιδευτικό έργο προκαλεί, δυναμιτίζοντας το αναγκαίο κλίμα ηρεμίας που είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των σχολείων μας. 
Προβληματική είναι και η στάση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, που έσπευσε να απομακρύνει τον συνάδελφο από το σχολείο του πριν βγει το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. 
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την άμεση παύση κάθε πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του συναδέλφου και την άμεση επιστροφή του στο σχολείο του, ενώ τονίζουμε ότι ο συνάδελφός μας θα έχει την πλήρη κάλυψη της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: