ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Χαρά Κεφαλίδου: Άμεση ανάγκη σύγκλησης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

Αξιότιμη κυρία και συμμαθήτρια της συζύγου μου, αδυνατώ να πιστέψω πως θα κατατεθεί το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο (σύμφωνα με διαρροές  μετατρέπεται σε "μίνι" νομοσχέδιο), για τους λόγους ακριβώς που επικαλείστε. Εν μέσω πανδημίας ενέργειες και κινήσεις τέτοιου είδους εκ μέρους της κυβέρνησης, μόνο προβλήματα και αναστάτωση θα δημιουργήσουν, κάτι που δεν μπορεί να είναι στις προθέσεις "φρόνιμων" πολιτικών! 
Όμως, με τη λήξη της πανδημίας και τη μερική άρση των περιοριστικών μέτρων, η κατάθεση του εν λόγω πολυνομοσχεδίου είναι επιβεβλημένη και θεωρώ δεδομένο ότι σ' αυτό συμφωνούμε.
Τελειώνοντας, θεωρώ ανέντιμο από την πλευρά της πολιτείας, τη στιγμή που οι εκπαιδευτικοί έβαλαν "πλάτη" στην υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευση, διαδικασία για την οποία η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει πάρει τα εύσημα, να επιχειρήσει έναν τέτοιον αιφνιδιασμό! 
Καλή Ανάσταση!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Ανάρτηση στο fb από την τομεάρχη παιδείας του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου και αφορά το πολυνομοσχέδιο, που εικάζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι θα καταθέσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

"Τελικά επιβεβαιώνεται ότι το υπουργείο Παιδείας ζει σε παράλληλο σύμπαν. Μεγάλη Τετάρτη, εν μέσω πανδημίας έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο, χωρίς να έχει λύσει τα στοιχειώδη διαρρέει Πολυνομοσχέδιο «σκούπα». Η παράκαμψη δημοκρατικού διαλόγου συνήθης τακτική του Υπουργείου. Άμεση ανάγκη σύγκλησης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: