ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΔΑΚΕ Π.Ε.:Προτροπές, συστάσεις, παροτρύνσεις απ’ όπου κι αν προέρχονται (πόσο μάλλον αν προέρχονται από στελέχη της πολιτικής ηγεσίας και της διοικητικής πυραμίδας) που δεν στηρίζονται σε γραπτές οδηγίες, εγκυκλίους και αποφάσεις, αποπροσανατολίζουν, δημιουργούν σύγχυση και δυναμιτίζουν την προσπάθεια που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς της πράξης να στηρίξουν τους μαθητές


Μελετήστε την 6/σέλιδη ανακοίνωση της ΔΑΚΕ για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ΕΔΩ


Οι Διευθυντές/Διευθύντριες των σχολικών μονάδων, οφείλουν να είναι σε συχνή επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς τους, παρέχοντάς τους την απαραίτητη στήριξη, αρωγή και κάλυψη, ερμηνεύοντας ορθά τις σχετικές  εγκυκλίους αλλά και τα σχετικά άρθρα του νομοθετικού πλαισίου.
Παρεμπιπτόντως, φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας στην Καστοριά δεν παρατηρήθηκαν από τη συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου, Έλενα Ζυγούρη, η οποία διατηρώντας τον τίτλο της Δασκάλας είναι άκρως συναδελφική, συνεργάσιμη και καθησυχαστική, αποπνέοντας μία ασφάλεια στους εκπαιδευτικούς της ευθύνης της, ασφάλεια η οποία μέχρι τώρα αποδίδει καρπούς...
Τα παραπάνω συζητήθηκαν και επιβεβαιώθηκαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: