ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Επιστολή της Δ/ντριας Π.Ε. Ανατολικής Αττικής προς τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης

Την κυρία δεν τη γνωρίζω, αλλά αυτά που γράφει ελπίζω να ισχύουν...
Βγαίνουν και τέτοια λόγια από το στόμα στελεχών εκπαίδευσης, ενώ κάποιοι Διευθυντές είναι μόνο για "διαβολιές" και προβλήματα!
 Καλή εβδομάδα και δεν κυκλοφορούμε...


Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί της Αν. Αττικής
Σε μια δύσκολη για την πατρίδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο στιγμή καλείσθε να συμβάλετε ο καθένας από σας στην συνέχιση της εκπαίδευσης των παιδιών του ελληνικού λαού. Με κριτήριο πρώτα την υγεία και τη ζωή θα πρέπει να καταβληθεί από όλους κάθε δυνατή προσπάθεια. Οι μαθητές και οι οικογένειές τους περιμένουν να συνεχίσετε να χτίζετε μαζί τους τη γνώση, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία κόντρα στο ζοφερό περιβάλλον που συνεχώς απλώνεται γύρω μας.
Συνάδελφοί μου της πρώτης γραμμής, της συστηματικής καθημερινής προσπάθειας, της ανθρωπιάς και της κοινωνικής ευθύνης θα τα καταφέρουμε. Στόχος μας όλοι οι μαθητές να εμπλακούν στη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Είμαστε όλοι εδώ για να υποστηρίξουμε το μεγάλο εγχείρημα. Αυτό που θέλουμε από σας είναι να μείνετε υγιείς εσείς, οι οικογένειές σας και όλοι οι αγαπημένοι σας, γι’ αυτό «μένουμε σπίτι» .
Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους Διευθυντές και Διευθύντριες, τους Προϊσταμένους και Προϊσταμένες, τους Υποδιευθυντές και Υποδιευθύντριες όλων των σχολικών μονάδων, για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, για να οργανώσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου.
Ευχαριστίες βέβαια και σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Αν. Αττικής που έτρεξαν από την πρώτη στιγμή, με ότι μέσα διέθεταν, ξεπερνώντας κάθε φορά πολλά εμπόδια, να βρεθούν στο πλευρό των μαθητών τους.
Εύχομαι σε όλους από καρδιάς υγεία πάνω απ’ όλα και δύναμη για συνέχιση του έργου σας.
Μη ξεχνάτε ότι κανένας δεν είναι μόνος του. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ξυθάλη Βασιλική
Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΠΕ Αν. Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: