ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Πρόταση για παράταση της προθεσμίας λήξης για υποβολή αίτησης συνταξιοδότησης




Αρ. Πρωτ. 533             Αθήνα 7/4/2020

Προς
1. την Υπουργό Παιδείας
κ. Νίκη Κεραμέως
2.την Υφυπουργό Παιδείας
κ. Σοφία Ζαχαράκη
3. τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.


Θέμα: Πρόταση για παράταση της προθεσμίας λήξης για υποβολή αίτησης συνταξιοδότησης


Κυρία Υπουργέ,
Κυρία Υφυπουργέ,
Λήγει στις 10 Απριλίου η προθεσμία της υποβολής αιτήσεων συνταξιοδότησης των εκπαιδευτικών. Με βάση τις ισχύουσες περιοριστικές διατάξεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάδελφοί μας που χρειάζεται για την υποβολή της αίτησης να μεταβούν σε δημόσια υπηρεσία καθώς και την αίσθηση αβεβαιότητας, λόγω των έκτακτων συνθηκών, η οποία δυσχεραίνει πολλούς εκπαιδευτικούς, με θεμελιωμένα δικαιώματα, να πάρουν μια τόσο σοβαρή απόφαση για τη λήξη του εργασιακού τους βίου, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προτείνει την παράταση της για εύλογο χρονικό διάστημα μετά την άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας. Με δεδομένο ότι η λύση της υπαλληλικής σχέσης πραγματοποιείται στις 31/08/2020 και με μια πιθανή παράταση δεν προκαλείται κάποιο διοικητικό ή δημοσιονομικό πρόβλημα, θεωρούμε ότι η υιοθέτηση της πρότασής μας από την ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. είναι εφικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: