ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Εδώ, πάντα, 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού: Αθλητικές εκδηλώσεις και επιχείρηση τοποθέτησης πινακίδας


Σήμερα 24 Σεπτεμβρίου, 8η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού και άπαντες σχολικοί και εξωσχολικοί σε κίνηση!

Η δασκάλα Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, Χρυσαυγή Μιχαλά σχεδίασε και υλοποίησε το πρόγραμμα της «8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού», που περιελάμβανε κινητικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Κάτω από τον Φθινοπωρινό ηλιόλουστο Αργείτικο ουρανό, μαθητές/μαθήτριες όλων των τάξεων, παρουσίασαν το πρόγραμμά τους συμμετέχοντας στις συγκεκριμένες δραστηριότητες.



Η πινακίδα μετά από 30 χρόνια, "φρεσκαρίστηκε" από τον ταμία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Σάκη Χουλιάρα και πλέον δείχνει καινούργια!
Φίλε, Σάκη, είσαι καλλιτέχνης!
Εμάς, που είμαστε πιο παλιοί από την ταμπέλα, πότε θα μας "φρεσκάρεις"; Ξέρεις εσύ, λίγο το μαλλί, λίγο τις ρυτίδες, όλα από λίγο!!!
Διά χειρός Αθανασίου Χουλιάρα

Τα ομορφότερα και ενεργειακά αυτόνομα σχολεία βρίσκονται στο Άργος Ορεστικό!
Δείγμα νοικοκυριού για ένα Δήμο είναι και σε τι κατάσταση διατηρούνται τα διδακτήρια. Αυτά αποτελούν τη "βιτρίνα" μίας περιοχής!
κύριε, Δήμαρχε, ΕΥΓΕ! 
11 χρόνια τώρα, επιδεικνύετε συνέπεια
 λόγων και έργων!

Πριν ξεκινήσουν οι σημερινές αθλητικές εκδηλώσεις, συνεργείο του Δήμου μας αποτελούμενο από τα πετυχημένα ζευγάρια εργασίας, Πασχάλη-Αργύρη και Γιώργο-Σάκη, επιχείρησαν να επανατοποθετήσουν την ιστορική πινακίδα.
Δεν ήταν εύκολη υπόθεση η τοποθέτηση, αφού μετά την εξωτερική θερμομόνωση, χρειάστηκαν βίδες μήκους 30 εκατοστών (!!!) για να συγκρατήσουν τη βαριά ταμπέλα! 

Ο αγαπητός Αργύρης, εγγύηση...






Πασχάλης Ρορόπουλος, αεικίνητος και ιπτάμενος!




Το σχολείο μας μετά τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, και την επανατοποθέτηση της ανανεωμένης πινακίδας απέκτησε και πάλι την ταυτότητά του... 
Ευχόμαστε και επόμενο "φρεσκάρισμα" μετά από 30 χρόνια, Ζωή να έχουμε... 
Σάκη, ακούς;


Μετά το πέρας των εργασιών, πραγματοποιήθηκαν και ασκήσεις ετοιμότητας!!! Στη φωτογραφία που ακολουθεί η αειθαλής κυρία Νούλη, υπερβαίνει τον εαυτό της, αντιπαλεύοντας τους φόβους και τις φοβίες της!

Κύριε, Δήμαρχε,  προτείνω την απόσπασή της στο Δήμο κατά τους θερινούς μήνες, για να αλλάζει τις λάμπες στις κολώνες φωτισμού!

Καλό Σαββατοκύριακο και προσοχή στις επαφές μας. Ο ιός είναι ανάμεσά μας! Παραμονεύει, καραδοκεί...
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης 
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: