ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Το 4o Δημοτικό σχολείο Άργους Ορεστικού, τιμά τη μνήμη του Μίκη της καρδιάς μας!

 

Η πρόσκληση από την εκδήλωση του σχολείου μας το 2016

Το Σχολείο μας, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, τιμά την τρέχουσα σχολική χρονιά τη μνήμη του Μεγάλου Έλληνα, ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Θυμίζουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2015-2016, το οποίο “βαπτίσαμε” στο σχολείο μας “έτος Μίκη Θεοδωράκη”, τιμήσαμε τα 90 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου δημιουργού, με το βιογραφικό θεατρικό αφιέρωμα, βασισμένο στο έργο του Θέμη Μουμουλίδη, “Ποιος τη ζωή μου” και άπειρες πολυποίκιλες δράσεις γνωριμίας μας με τον ξεχωριστό τούτο Έλληνα!

Έτσι, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα έναρξης των μαθημάτων, στα διαλείμματα και σε όλους τους χώρους του διδακτηρίου και του προαυλίου, θα ηχούν τραγούδια και ορχηστρικές δημιουργίες του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού, “φωτίζοντας” και “οδηγώντας” τις μέρες μας.

Όλες οι τάξεις θα πραγματοποιήσουν πολυποίκιλες δράσεις, ώστε όλοι μας να αντλήσουμε πολύτιμες πληροφορίες για τη ζωή και το τεράστιο, παγκόσμιο έργο του Μίκη της καρδιάς μας, να “συστηθούμε” μαζί του και, αφού “συστηθούμε”, να “γευτούμε” άπαντες και άπασες τον πλούτο αυτού του ταξιδιού.

Και κάπως έτσι… κυρία Υπουργέ, με “θυελλώδη” αύρα, κινάμε με κέφι και όρεξη πολλή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: