ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Γέμισαν πάλι το Σύνταγμα

  Χιλιάδες άνθρωποι έφθασαν και χθες για τέταρτη συνεχή ημέρα στις κεντρικές πλατείες πολλών πόλεων της χώρας, προκειμένου να συμμετάσχουν στις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων. Στο Σύνταγμα πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν εφοδιασμένοι με σλίπινγκ μπαγκ, προκειμένου να διανυκτερεύσουν ενόψει της αυριανής πανευρωπαϊκής κινητοποίησης.
   Αλλοι κουβαλούσαν μαζί τους κατσαρόλες που τις χρησιμοποιούσαν ως κρουστά και άλλοι μουσικά όργανα. Κεντρικό σύνθημα "πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω".
  Στο διαδικτυακό κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση ανταποκρίθηκαν σήμερα και οι Θεσσαλονικείς. Η προσέλευση των διαδηλωτών στην παραλία της πόλης, άρχισε στις έξι το απόγευμα και συνεχίζεται ενώ μέρα με τη μέρα στήνονται και περισσότερες σκηνές.
  Aνθρωποι όλων των ηλικιών καθισμένοι στο πλακόστρωτο της παραλίας εκφράζουν τις απόψεις τους για την κατάσταση στη χώρα, συζητούν και καταθέτουν προτάσεις για την οργάνωση των δράσεών τους.
  Παράλληλα εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έφθασαν στο Λευκό Πύργο με τα ποδήλατά τους και στη συνέχεια έκαναν ποδηλατοπορεία στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης. Επιστολή συμπαράστασης στους "Αγανακτισμένους" απέστειλε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: