ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

Από την Παρασκευή 29 Απριλίου, που ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επικράτησε πανικός, με εκατοντάδες συναδέλφους-ισσες να διαμαρτύρονται, για την γκάφα του υπουργείου παιδείας να ικανοποιήσει αιτήσεις συναδέλφων με μικρότερο αριθμό μορίων, ενώ άλλοι με περισσότερα μόρια δεν μετατέθηκαν. 
Ένα ακόμη, λοιπόν, δείγμα προχειρότητας, ανευθυνότητας και επιπολαιότητας από πλευράς υπηρεσιών του υπουργείου.
Θύμα των λαθών του υπουργείου υπήρξε και η συναδέλφισσα Τσιπνή Μάρθα, η οποία τελικά δεν μετατίθεται στα Τρίκαλα.
Για το νομό μας άλλη μεταβολή δεν υπάρχει. Ως εκ τούτου, οι μεν Καστοριανοί παραμένουν μακριά από τη γενέτειρά τους οι δε Φλωρινιώτες, δυστυχώς, θα εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται, μακριά από τις οικογένειές τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ας ελπίσουμε οι αποσπάσεις, που για πρώτη φορά θα αργοπορήσουν σημαντικά και θα πραγματοποιηθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους.



Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων 
Δελτίο Τύπου
Σχετικά με τις μεταθέσεις που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και τη συζήτηση που προκλήθηκε, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Οι μεταθέσεις έγιναν όπως ορίζει ο νόμος με βάση τα οργανικά και όχι τα λειτουργικά κενά. Ως γνωστόν με βάση τα λειτουργικά κενά γίνονται οι αποσπάσεις.
Φέτος οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθούν μετά τις συνταξιοδοτήσεις και τους διορισμούς, δηλαδή το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε την πλήρη εικόνα των λειτουργικών κενών, ώστε να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις για αποσπάσεις εκεί όπου θα υπάρχουν λειτουργικά κενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: