ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Στο Σύνταγμα παραμένουν «αγανακτισμένοι»

Από το "ΒΗΜΑ"
Στο Σύνταγμα παραμένουν «αγανακτισμένοι» - κλειστή η Αμαλίας Κυρίαρχο σύνθημα : «Η πιό μεγάλη βία είναι η φτώχεια» 
Αθήνα
Μνήμες από τις πρώτες μεταπολιτευτικές συγκεντρώσεις, ανασύρει για πολλούς η συγκέντρωση της Κυριακής. Δεκάδες χιλιάδες Αθηναίοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα , στο πλαίσιο των καθημερινά επαναλαμβανόμενων διαδηλώσεων των «αγανακτισμένων πολιτών» κατά των μέτρων λιτότητας, που ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.
Διαδηλωτές παραμένουν στο Σύνταγμα και τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας με αποτέλεσμα να είναι κλειστό το Κέντρο από την οδό Ξενοφώντος έως τη λεωφόρο Αμαλίας και να σημειώνονται κυκλοφοριακά προβλήματα.
Την Κυριακή, εκτός από τα γνωστά και από τις άλλες ημέρες πανό στα γαλλικά και στα ισπανικά, οι συγκεντρωμένοι στην πρώτη σειρά, μπροστά δηλαδή από τους αστυνομικούς, κρατούνσαν μικρά πανώ με γράμματα τα οποία σχημάτιζαν το σύνθημα «Η πιο μεγάλη βία είναι η φτώχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: