ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Σας ενημερώνω πως εντός των ημερών και μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ,  το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νομού μας θα ξεκινήσει τη διαδικασία τοποθέτησης των υπεράριθμων και αυτών που είναι στη διάθεση του.
Συγκεκριμένα η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι η εξής:
Α.  Θα ανακοινωθεί απ' το  Υπηρεσιακό Συμβούλιο πίνακας κενών οργανικών θέσεων.
Β. Θα κληθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στα σχολεία, όπου διαπιστώθηκε υπεραριθμία, να δηλώσουν, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν υπεράριθμοι.
Γ. Θα χαρακτηριστούν ονομαστικά οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί κατά σχολική μονάδα από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις των προεδρικών διαταγμάτων 50/96 και 100/97.
Δ. Θα κληθούν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο  οι εκπαιδευτικοί που θα χαρακτηρισθούν υπεράριθμοι, να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, στις οποίες υφίστανται οργανικά κενά, εντός δέκα (10) ημερών.
Ε. Αφού τοποθετηθούν οι υπεράριθμοι, σειρά έχουν αυτοί που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και οι οποίοι με δήλωσή τους  θα τοποθετηθούν  σε τυχόν εναπομείναντα οργανικά κενά.
Μία πρώτη εκτίμηση θέλει  αρκετούς συναδέλφους να παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, αφού φέτος εξαιτίας των συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολικών μονάδων έχουμε πλεόνασμα δασκάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: