ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Στη συνεδρίαση της Δευτέρας 16-5-2011, το ΠΥΣΠΕ θα προσδιορίσει τις σχολικές μονάδες στις οποίες διαπιστώνονται υπεραριθμίες δασκάλων και νηπιαγωγών και θα κληθούν οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση εάν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως υπεράριθμοι εντός τριών ημερών.
Στη συνέχεια το ΠΥΣΠΕ, θα χαρακτηρίσει ονομαστικά τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς κάθε σχολικής μονάδας, οι οποίοι εντός 10 ημερών θα πρέπει να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους στις κενές οργανικές θέσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας.
Ενημερωτικά σας αναφέρω, ότι οι υπεράριθμοι δάσκαλοι, είναι περισσότεροι από τις κενές οργανικές θέσεις και αυτό σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για όλους μας...
Πάντα στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: