ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

Στηρίζω την εκδήλωση συμμετέχοντας


Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους των αγώνων RUN GREECE 2014 που πραγματοποιήθηκαν την άνοιξη σε 3 πόλεις της Ελλάδας (Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα), ο ΣΕΓΑΣ, και οι αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη των Εγγραφών για τον τέταρτο και πέμπτη αγώνα RUN GREECE 2014, που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Καστοριάς στις 21 Σεπτεμβρίου, και στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στις 28 Σεπτεμβρίου, με Mεγάλο Χορηγό τη WIND Hellas.

Το RUN GREECE, ο νέος αγωνιστικός θεσμός που καθιέρωσε πέρσι ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζεται φέτος σε 6 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας, έχει σκοπό να βγάλει – κυριολεκτικά – τους κατοίκους των πόλεων αυτών από τα σπίτια τους και να δημιουργήσει μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στο κέντρο κάθε πόλης.

Πρώτος φθινοπωρινός σταθμός των φετινών αγώνων θα είναι το RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 το πρωί, και περιλαμβάνει τον καθιερωμένο πλέον Ημιμαραθώνιος Καστοριάς γύρω από τη λίμνη, Αγώνες Δρόμου 10χλμ και 5χλμ στο κέντρο της πόλης, αλλά και Αγώνα 1000μ για παιδιά Δημοτικού.
Οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμου, τους Αγώνες 5 και 10χλμ και τον Αγώνα Παιδιών “RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ξεκίνησαν στις 01 Αυγούστου 2014, ενώ είναι δυνατές και οι εγγραφές με προσωπική παρουσία στα γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (Αγ. Αθανασίου 36).
 Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: