ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Βρέθηκε λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του 4ου Νηπιαγωγείου Άργους Ορεστικού

Η παιδεία απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία

Λόγω των πολλών εγγραφών προνηπίων στο 4ο 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Άργους Ορεστικού, ο συνολικός αριθμός  έφθασε στα 56 νήπια! Αυτό σημαίνει ότι για φέτος το εν λόγω Νηπιαγωγείο θα πρέπει να λειτουργήσει ως τριθέσιο. Όμως, το διδακτήριο του 4ου Νηπιαγωγείου δεν διαθέτει τρίτη αίθουσα διδασκαλίας και έτσι μετά από συντονισμένες ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων (Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Διευθυντής 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, Προϊσταμένη 4ου Νηπιαγωγείου) βρέθηκε λύση! Θα παραχωρηθεί αίθουσα διδασκαλίας στο διδακτήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι γονείς των νηπίων και κυρίως τα ίδια τα νήπια, που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αναγκασμένα κάποια από αυτά να μετακινηθούν σε Νηπιαγωγεία εκτός της σχολικής τους περιφέρειας, δημιουργώντας έτσι ταλαιπωρία και αναστάτωση στις οικογένειές τους.
Την Πέμπτη 28 Αυγούστου και σε μία ευρεία σύσκεψη, ενημερώθηκαν οι γονείς των νηπίων για το όλο θέμα, τόσο από την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, Κατερίνα Νακοπούλου, όσο και από το Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Γεώργιο Μασλάρη και το Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου, Λεωνίδα Οικονομίδη. Οι γονείς συμφώνησαν αποδεχόμενοι με ικανοποίηση και ανακούφιση την πρόταση για φιλοξενία των νηπίων στο διδακτήριο του γειτονικού Δημοτικού Σχολείου. 

Μάλιστα, ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου, έχει ήδη ενημερώσει το Δήμαρχο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς μέρες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε όλα να είναι έτοιμα την ημέρα του αγιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: