ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση της "Υπέρβασης-Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε.", σχετικά με την απάντηση του Υπουργού για την υποχρεωτικότητα των σεμιναρίων στελεχών εκπαίδευσης

  1. Η απάντηση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στη Βουλή
  2. Η ανακοίνωση της "Υπέρβασης - Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε." ΕΔΩ

Αγαπητέ, συνάδελφε, Γεώργιε, οι επισημάνσεις σας με βρίσκουν σύμφωνο και ταυτίζονται με τη θέση της ομοσπονδίας μας, η οποία εκφράστηκε εγκαίρως με γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της ΔΟΕ. Δυστυχώς, όμως, είμαι υποχρεωμένος να διαφωνήσω με την εκτίμησή σας για τη συμμετοχή των δευθυντών στην εξ αποστάσεως διαδικασία. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι στην απαράδεκτη αυτή εξπρές διαδικασία συμμετείχαν οι περισσότεροι, αρκετοί εκ των οποίων και εκλεγμένοι εκπρόσωποι των συναδέλφων σε Υπηρεσιακά Συμβούλια και Διοικητικά Συμβούλια, προερχόμενοι μάλιστα από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις!!!   
Η ηθική επιβάλλει να πληροφορηθούν οι συνάδελφοι, ποιοι από τους αιρετούς εκπροσώπους τους συμμετείχαν τελικά στην εξ αποστάσεως "επιμόρφωση," διαδικασία, η οποία λόγω του προσωπικού της χαρακτήρα, απώλεσε τη διαφάνειά της παρέχοντας κάλυψη στους συμμετέχοντες...


"Η εντιμότητα στην πολιτική είναι συνέπεια της δύναμης, η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας"
Η παραπάνω άποψη του Λένιν για την πολιτική, βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της και για το συνδικαλισμό

Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: