ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Η αξιολόγηση των στελεχών εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου.

Με εξαιρετική ταχύτητα το υπουργείο προχωρά στην εφαρμογή της αξιολόγησης των στελεχών, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κινείται... αλλά βραδέως!

 Την ερχόμενη Τετάρτη 27 Αυγούστου, με τη διαδικασία της συνέντευξης θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς Γεωργίου Μασλάρη.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 152/2013, τον κ. Μασλάρη θα αξιολογήσει η Περιφερειακή Διευθύντρια Βασιλική Βόντσα και ο προϊστάμενος επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης Ιωάννης Σούλιος. 
Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, η οποία σύμφωνα με οδηγίες του υπουργείου θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως την 30η Σεπτεμβρίου!
Απορώ και εξίσταμαι γιατί τόση βιασύνη; Αγνοούν ο υπουργός και οι υφυπουργοί, τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν οι Διευθυντές (Διευθύνσεων και Σχολικών μονάδων) για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων  με την έναρξη της σχολικής χρονιάς; Θα μπορούσαν να περιμένουν ένα δίμηνο, ώσπου η σχολική ζωή να βρει τη ροή της και τους κανονικούς ρυθμούς της.  
Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, ότι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως είναι η εφαρμογή της αξιολόγησης με τη συγκεκριμένη πολύπλοκη μορφή της, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενεργεί  σπασμωδικά και δεν μπορούμε με τη λογική να ερμηνεύσουμε το γιατί...
Και μία αφελής ερώτηση:
Υπάρχει περίπτωση μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης τα στελέχη που κατέχουν το βαθμό Α να χαρακτηρισθούν ελλιπή;

Εν τω μεταξύ η Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας απέστειλε οδηγίες για την αξιολόγηση των στελεχών.

Δείτε εδώ τις οδηγίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: