ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Λιγότερες είναι φέτος οι αιτήσεις αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση απόσπασης, μπορούν να την ανακαλέσουν με υπεύθυνη δήλωση έως και την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014.

Συνάδελφοι,
         Στα πλαίσια της τακτικής ενημέρωσής σας, σας πληροφορώ ότι σήμερα Παρασκευή 22 Αυγούστου, έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ, σχολικού έτους 2014-2015.
  Συνολικά υποβλήθηκαν 42 αιτήσεις από τις οποίες 29 Δασκάλων, 6 Νηπιαγωγών, 4 Φυσικής Αγωγής και 3 Αγγλικής Γλώσσας.          

 Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι, την περυσινή σχολική χρονιά είχαν υποβληθεί  45 αιτήσεις από τις οποίες 28 Δασκάλων, 10 Νηπιαγωγών, 3 Φυσικής Αγωγής και 4 Αγγλικής Γλώσσας.
            Διευκρινίζω ότι το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, την ερχόμενη εβδομάδα και αφού ανακοινωθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, θα ξεκινήσει τη διαδικασία των λειτουργικών υπεραριθμιών. Εξυπακούεται ότι σε όποιες σχολικές μονάδες θα υπάρξουν λειτουργικές υπεραριθμίες, θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς αυτών των σχολείων η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση προσωρινής τοποθέτησης.
   Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, θα κληθούν οι συνάδελφοι ειδικοτήτων με οργανική θέση αλλά και οι μεταταχθέντες από τη Β/θμια, να δηλώσουν σε ποιες σχολικές μονάδες επιθυμούν να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό ωράριό τους       
Για τις παραπάνω αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ-προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ, καθώς και για τη συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου, λαμβάνονται υπόψη τα κριτήρια των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
  Μοριοδότηση        
       
Για περισσότερες πληροφορίες, είμαι πάντα στη διάθεσή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: