ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ο Εορδαϊκός, μέσα στο Άργος Ορεστικό, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε...

Παναργειακός και Εορδαϊκός έπαιζαν μία κατηγορία. Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές σκληρές μονομαχίες και το οποίο έληξε με σκορ 1-1, η ομάδα της Πτολεμαΐδας πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και την ερχόμενη Κυριακή,  εκτός απροόπτου, θα πανηγυρίσει την άνοδο της στην Γ΄εθνική κατηγορία.
 Αρκετός  κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο Άργους Ορεστικού (δεν ήταν γεμάτο), με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι έως τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου  και τους γηπεδούχους να γίνονται απειλητικοί μετά το 60΄, στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν.
Το παιχνίδι σημάδεψαν δύο φάσεις, που έκριναν και το τελικό αποτέλεσμα. Η πρώτη είχε να κάνει με το λάθος διαιτητή και επόπτη, όταν στο α΄ημίχρονο μπροστά τους, σημειώθηκε ανατροπή στην περιοχή των φιλοξενουμένων, χωρίς να δώσουν το πέναλτι και η δεύτερη φάση ήταν η  άτυχη στιγμή για το νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας μας, όταν του "έφυγε" η μπάλα από τα χέρια και δέχθηκε το γκολ. 
Μετά το 0-1 οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση και τελικά τα κατάφεραν 7 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Η πίεση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας συνεχίστηκε έως το τελευταίο λεπτό, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι "κράτησαν" το πολύτιμο αποτέλεσμα, που τους οδηγεί στην τρίτη εθνική κατηγορία. 
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τα μέλη της διοίκησης για την πετυχημένη φετινή πορεία της ομάδας. Στα ομαδικά αθλήματα αγαπητέ, Ευάγγελε, απαραίτητη είναι και η τύχη την οποία, δυστυχώς, δεν τη είχαμε με το μέρος μας.
Ευχόμαστε στον Εορδαϊκό, τη μοναδική ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας σε μεγάλη κατηγορία, να έχει καλή πορεία. Θα είμαστε μαζί της!

2 σχόλια:

Fedon είπε...

Είναι και ο Φιλωτας Λεωνίδα , μην ξεχνάς....

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Δεν το γνώριζα!