ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Στον τελικό της Euroleague ο Ολυμπιακός

Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που νικάει...


Απίστευτη ανατροπή για τον Ολυμπιακό, το γύρισε από το -9 και με ηγέτη τον Σπανούλη πέρασε στον τελικό της Euroleague κερδίζοντας με 70-68 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 της Μαδρίτης!

Για 3η φορά την τελευταία τετραετία, η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού "έγραψε" ιστορία. Απέναντι στην πληρέστερη και πιο "ακριβή" ομάδα της Ευρώπης, κατάφερε να νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Palacio des Deportes» της Μαδρίτης με 70-68.
Οι 1.500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζουν μοναδικές στιγμές στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και περιμένουν τον τελικό της Κυριακής να πανηγυρίσουν τον τέταρτο  τίτλο στην ιστορία τους.
Η ελληνική ομάδα για μία ακόμη φορά έπαιξε με ψυχή ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, απογοητεύοντας για τρίτη φορά σε φάιναλ φορ τη ρώσικη ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: