ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΕΔΩ ΚΑΣΤΟΡΙΑ! ΕΛΛΑΔΑ, ΤΡΕΞΕ! ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ 2015.

Αύριο, Κυριακή 17 του Μάη, η Καστοριά τρέχει! Πολίτες διαφόρων ηλικιών από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, θα δώσουν το παρών στην αθλητική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ.

 Αν και ανέτοιμος λόγω τραυματισμού, θα είμαι εκεί, τρέχοντας στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας για τρίτη συνεχή χρονιά. 
Μαζί μου και τριάντα τρεις μαθητές/τριες του σχολείου μου θα τρέξουν στα 1.000 μέτρα, εκπροσωπώντας το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού.
Θα ξεκινήσουμε για την Καστοριά όλοι μαζί, αύριο το πρωί, στις 9:15' από το σχολείο μας.

Η αθλητική περιβολή μου θα είναι άσπρη φανέλα με τα παραπάνω διακριτικά και κόκκινο παντελονάκι, τιμώντας την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού, που διεκδικεί αύριο τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2015.
Για μία ακόμη φορά να συγχαρώ τους διοργανωτές της συγκεκριμένης εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τον συντοπίτη μας, συνταξιούχο καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Αθανάσιο Ράπτη, καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές, που με τη συμμετοχή τους θα συμβάλουν για μία ακόμη φορά στην άρτια  και επιτυχή οργάνωση των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: