ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

"Ψυχομετρηθείτε" για να "ψυχομετρήσετε"!

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, είναι η κυρία με τις "απίθανες" ερωτήσεις της στη Βουλή των Ελλήνων. ΕΔΩ
Ως υποψήφια βουλευτής, έχει υποβληθεί ποτέ στα παρακάτω τεστ που αναφέρει, για να αξιολογηθεί αν δύναται να διαχειρίζεται τόσο τις τύχες των πολιτών όσο και την αρχή της Δημοκρατίας; 
Αξιότιμη, κυρία, αν αρχίσουμε τα "ψυχομετρήματα", ψυχανεμίζομαι "πολιτική ανακατωσούρα" λόγω ακαταλληλότητος και ανικανότητος τινών...
Με εξαιρετική τιμή 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Ξουλίδου: Μπορούμε να την εξετάσουμε και για τις επόμενες επιλογές στελεχών. 
Ψυχομετρικό τεστ για την αξιολόγηση της προσωπικότητας, της διοικητικής διαχειριστικής ικανότητας, καθώς και της συναισθηματικής ισορροπίας του υποψηφίου εκπαιδευτικού πρότεινε η Τομεάρχης Παιδείας των ΑΝΕΛ και βουλευτής Β Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Πριν περάσω στο επόμενο κεφάλαιο θα ήθελα να σημειώσω μία πρόταση η οποία πιστεύουμε ότι θα βελτιώσει την προταθείσα διαδικασία. Προτείνουμε, λοιπόν, να υπάρξει ένα σταθμισμένο ψυχομετρικό τεστ που να αξιολογεί την προσωπικότητα, την διοικητική διαχειριστική ικανότητα, καθώς και την συναισθηματική ισορροπία του υποψηφίου εκπαιδευτικού. Αυτό προτείνουμε να είναι προκαταρκτικό και να μοριοδοτείται».


«Επειδή ωστόσο μια τέτοια πρόταση χρειάζεται οργάνωση και ενδεχομένως σύσταση επιστημονικής επιτροπής από ειδικούς, μπορούμε να την εξετάσουμε και για τις επόμενες επιλογές στελεχών. Την επισημαίνω απλώς επί τις διαδικασίας», ανέφερε η κα Ξουλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: