ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ημερίδα της ΔΟΕ στην Κοζάνη, με θέμα: Σχολείο Παιδαγωγικής Ελευθερίας και Δημοκρατίας

Φωτογραφίες studio CAMERA

Την Τετάρτη 6 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στην όμορφη, άνετη και δροσερή αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης, η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα: "Σχολείο Παιδαγωγικής Ελευθερίας και Δημοκρατίας".
Φωτογραφίες studio CAMERA

Την ημερίδα οργάνωσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους Κοζάνης και Εορδαίας.
Μετά  τους καθιερωμένους χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων,  η ημερίδα άρχισε με την εισηγητική ομιλία του προέδρου της ομοσπονδίας μας, Αθανάσιου Κικινή.
Ακολούθησε η εισήγηση του καθηγητή πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χαράλαμπου Κωνσταντίνου, με θέμα: "Παιδαγωγική και Κριτική Θεώρηση της Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού και του Εκπαιδευτικού Έργου". Ο καθηγητής απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις των συνέδρων.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε σε εκπροσώπους των παρατάξεων και στους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ.
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις των συνέδρων στις 14:30΄.
Φωτογραφίες studio CAMERA-Κοζάνη

Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας (από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Καστοριάς συμμετείχαν τέσσερις συνάδελφοι...)
Η συγκεκριμένη εκδήλωση-ημερίδα ήταν η 32η και προτελευταία (μία τελευταία θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο), που καλώς η Διδασκαλική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους, οργάνωσε-σε διάστημα 18 μηνών-σε όλη την επικράτεια,  από τη Θράκη έως την Κρήτη και από τη Δυτική Μακεδονία έως την Πελοπόννησο, με σκοπό τη δια ζώσης ενημέρωση των συναδέλφων για τις θέσεις του κλάδου, που αφορούν την αξιολόγηση και το πειθαρχικό δίκαιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: